Vacature Virtual Reality Consultant

Altijd al willen werken in een start-up met de nieuwste technologieën? Dan is deze rol misschien iets voor jou!

Wij zijn adviseurs die de toekomst van werk écht veranderen. Dat doen we met Virtual Reality voor teamsamenwerking. Of het nu gaat om vergaderen, brainstormen of de samenwerking van teams verbeteren: wij creëren de omgevingen in Virtual Reality die het tot een prikkelende en prettige ervaring maken.

VR bril in actie

Wat ga je doen?

Je werkt samen in een klein team aan het succes van de organisatie. Daarnaast staat er ook een team collega’s van Organize Agile (ons moederbedrijf) klaar je om je te helpen. Zij zetten zich dagelijks in om teams en organisaties te leren nog wendbaarder te werken in deze constant veranderende wereld. We helpen elkaar, maar in principe draag je met jouw rol veel verantwoordelijkheden en sta jij aan het roer. 

Een echte zelfstandig rol waarbij we uiteraard kijken naar waar jij goed in bent, maar de rol is super divers. Een greep uit je takenpakket:

 • Jij bouwt mee aan een bedrijf en maakt dit tot een succes door je passie voor innovatieve mogelijkheden en teams.

 • Jij bent het visitekaartje en het eerste contact met de klant bij Organize Reality. Je bereidt voor en geeft presentaties aan onze klanten. Uiteindelijk haal je samen deals binnen en schrijf je de offerte. Jij bent immers de brug tussen de klant en techniek.

 • Dagelijks heb je contact met klanten. Naast dat je van nature een goede overtuigingskracht hebt, ben je ook iemand die makkelijk en vaak contact legt.

 • Je bent verantwoordelijk voor de begeleiding, voorbereiding en het faciliteren van VR workshops. Dat is precies wat het werk zo leuk maakt, want jij kan straks helemaal je ei kwijt door jouw kennis van VR-techniek te combineren met je talent om een inspirerend programma te bedenken. Nog vettere ideeën die de VR-experience nog beter maken? Kom maar doorrr!

 • Tijdens de workshops ga je aan de slag met het experimenteren met nieuwe vergader toepassingen, teambuilding activiteiten en andere onderdelen waarmee teams willen experimenteren. 

 • Om deze workshops in goede banen te leiden zorg jij ervoor dat alle  deelnemers een individuele onboarding hebben gehad voor hun sessie. Jij geeft ze zelfvertrouwen door ze wegwijs te maken met de technologie. 

 • Oh… Niet geheel onbelangrijk is dat de VR headsets op de juiste adressen aankomen. Je bent dus verantwoordelijk voor een stukje logistiek en het inplannen van onboardings in mensen hun agenda’s.

 • Je test applicaties uit, hebt contact met appbouwers, zodat je maatwerk aan onze klanten kunt bieden.

 • Tot slot behoort de marketing en de branding ook tot jouw takenpakket. Hoe zorg jij ervoor dat Organize Reality opvalt tussen al die anderen bedrijven? Dit houdt dus ook in dat je niet bang bent om met enige regelmaat presentaties te geven voor een breed publiek (op fora bijvoorbeeld).

Hoe ziet je week eruit?

Maandagochtend test je een nieuwe VR applicatie, want je hebt ergens gelezen dat deze onlangs gelanceerd is en men er razend enthousiast over is. Jij bent natuurlijk nieuwsgierig naar de mogelijkheden en dompelt je volledig in de virtuele wereld om vervolgens alle ins en outs te ontdekken. Zo weet jij wanneer je deze app (of niet) kan gebruiken voor de klant. In de middag heb je een marketing blok staan waarin je aan de slag gaat met de te schrijven content en de posts die je op onze kanalen wilt doen de komende week. 

 

Dinsdag heb je een klantafspraak. Aha, het team is veelal verdeeld over het thuiswerken. Kan Virtual Reality niet iets voor ze betekenen? Naast dat je een mooie presentatie voorbereidt die de klant omver blaast doe je ook research naar het bedrijf en zoek je van te voren op wat voor mensen je tegenover je hebt. Zo kan je zo goed mogelijk aansluiten op de klantwens.  

 

Woensdag starten je onboardings, want volgende week vrijdag heb je een workshop staan. Je spreekt alle deelnemers een-op-een en legt ze uit hoe de Virtual Reality headsets werken. Samen stel je het nodige alvast in en vervolgens wens je ze veel succes en plezier de aankomende week bij het experimenteren met de brillen. 

 

Donderdag heb je weer onboardings staan, maar tussendoor heb je ook een afspraak met de opdrachtgever. Samen lopen jullie door het draaiboek heen dat je voorbereid hebt voor de workshop.. Zo voorkom je aan beide kanten dat je voor verrassingen komt te staan! De opdrachtgever is blij en daarmee eindig jij tevreden je dag. 

 

Vrijdag is voor ons teamdag. We starten met een check-in waarin we vertellen hoe we erbij zitten en vervolgens bespreken we de leads en de interne/externe vragen met elkaar. Je hebt nog een sparringsmoment staan met oprichter Gidion. Daarna sluit je de dag af met een borrel op kantoor.

Wat breng je mee?

 • Een ondernemers/pioniers mentaliteit die weet wat er gedaan moet worden en zijn eigen winkel kan draaien.

 • Energie! We gaan ervoor!

 • Affiniteit met nieuwe innovatieve applicaties en hardware.

 • Minimaal een hbo diploma en 3 jaar werkervaring.

 • De drive en durf om veel verschillende teams, of directie en MT-leden te adviseren over organisatievraagstukken en slimmere manieren van werken.  

 • Leergierigheid.

Dit krijg jij van ons

 • Vrijheid. En daar moet je van houden. Je bent end-to-end verantwoordelijk voor je eigen opdrachtgevers. Weinig ideeën zijn ons te gek. Maar we verwachten wel dat je ermee komt. Dat je de grenzen opzoekt en ontdekt hoe je nog meer uit jezelf kunt halen. Uiteraard helpen we je daarbij: je krijgt een interne coach, een buddy en een onbeperkt opleidingsbudget.

 • Avontuur. Je komt op de meest uiteenlopende plekken. We begeleiden toonaangevende organisaties in de publieke sector, maar ook in het bedrijfsleven, zowel in binnen- als buitenland. Elk vraagstuk is anders en vraagt je te pionieren, te verwonderen en te experimenteren.

 • Meesterschap. We zetten ons er elke dag voor in onze klanten te helpen slagen. Je bekwaamt je dus als VR consultant. Van ons hoef je dan ook niet meteen alles van Virtual Reality te weten, maar je weet wel binnen een korte periode de technologie eigen te maken en als geen ander de mogelijkheden te verkennen en te verkopen.

 • Team. Je bent onderdeel van een team ‘organisatiegekkies’, zoals we onszelf met trots noemen. We vinden elkaar vanuit ons moederbedrijf (Organize Agile) in een onstuitbare passie voor wendbaarheid en technologie. De wendbaarheid komt van Organize Agile en onze passie voor technologie uit zich via Organize Reality, waar we jou binnenkort hopelijk verwelkomen! We helpen elkaar beter te worden en samen ons mooie bedrijf te ontwikkelen. Je bent dus een echte teamplayer en weet dat je samen verder komt. Naast werken is er natuurlijk ook altijd ruimte voor een borrel en feesten. 

 • Geld. Een arbeidsvoorwaardenpakket dat we met jouw input verder optimaliseren, met als basis een gewoon goed salaris. Oh ja, en een onbeperkt aantal vakantiedagen.

 

Ok, jullie zoeken mij dus. En nu?

Je mag ons natuurlijk altijd even bellen als je meer wilt weten of nog vragen hebt. Ben je volledig overtuigd? Dan is dit het stappenplan:

Stap 1. Solliciteer via het formulier hieronder
Stap 2. Maak kennismaking met de founder van Organize Reality
Stap 3. Gesprek met twee andere teamleden of meelopen in de praktijk
Stap 4. Ten slotte voeren we het arbeidsvoorwaardengesprek en heten we je van harte welkom!

Solliciteren
We zijn benieuwd naar je motivatie
Verras ons!

Bedankt voor je sollicitatie. Je hoort zo snel mogelijk van ons!