Dit jaar de nieuwjaarsborrel verantwoord laten plaatsvinden? Doe het in VR!

Na een roerig jaar zijn we allemaal wel toe aan een borrel. Hoe doen we dit op een leuke en toch ook verantwoorde manier? We zijn de Zoom bijeenkomsten allemaal inmiddels wel zat, dus tijd voor een alternatief: de nieuwjaarsborrel in Virtual Reality!

Normaal komen de meeste teams fysiek samen om de start van het nieuwe jaar te markeren en te proosten op geluk en voorspoed. Veel leuke aspecten van deze nieuwsjaarsborrel verdwijnen, doordat we niet meer fysiek bij elkaar kunnen komen. Virtueel kan dat wel: zelfs in 3D. Verzamel je team, afdeling of organisatie in een compleet andere wereld vol interactie waardoor je niet eens door zal hebben dat je dit vanuit je eigen woon- of slaapkamer doet. In Virtual Reality kunnen we namelijk omgevingen creëren waarin het echt lijkt alsof je naast een collega staat en samen het glas heft. Stap daarom met je collega's in de wereld van VR en start 2022 zowel warm en persoonlijk, als innovatief. Een aantal voorbeelden van wat je samen in VR kunt doen zijn:

  • Borrelen in een bijzondere omgeving waar iedereen zich prettig in voelt (bijkomend pluspunt: na afloop hoeft niemand naar huis te rijden)

  • Games spelen waarbij je de competitie met elkaar aangaat of die meer gericht zijn op het ludieke: bijvoorbeeld samen een nieuwjaarsdiner bereiden 

  • Vooruitblikken naar het komende jaar met visualisaties van ambities, samenwerkingen en vernieuwingen die jullie willen realiseren

  • Samen een dansje wagen op de virtuele dansvloer of een optreden van een comedian bijwonen

  • Of je simpelweg verzamelen rond een kampvuur en virtuele marshmallows roosteren

Het mooie aan de settings die we in Virtual Reality kunnen opzetten, is dat het zorgt voor echte onderdompeling. Je staat midden in de omgeving waar je samen het nieuwe jaar markeert. Doordat wat je hoort afhankelijk is van waar je staat, ontstaat ruimte om vrij rond te lopen en met collega's het gesprek aan te gaan. Even 1-op-1 praten betekent simpelweg samen een stukje naar de zijkant lopen of gaan wandelen door het landschap. Plenaire onderdelen hoort iedereen weer even goed. Het maakt de ervaring echt en tegelijkertijd uniek.

Kortom, start 2022 niet in 2D achter je laptop, tablet of smartphone, maar ga het avontuur aan met elkaar in alle dimensies van Virtual Reality!

Zo gaan we te werk

Neem contact met ons op

We bespreken je wensen

We voorzien je team(s) van de juiste software en hardware

Vervolgens adviseren en begeleiden we je bij het gebruikmaken van VR

Aan de slag

Laat je gegevens achter zodat we je zo snel mogelijk te woord kunnen staan.

ik ben geïnteresseerd in

Bedankt voor je aanvraag!

We zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.