Online meetup 23 maart

Organize Reality biedt naast de introductieworkshops, samenwerking en teambuilding in VR ook eens per kwartaal een vrijblijvende demo aan. Denk je erover na om met je team of organisatie aan de slag te gaan met Virtual Reality, maar wil je eerst nog meer achtergrondinformatie door er zelf mee aan de slag te gaan? Dan ben je op de juiste pagina beland.

Omdat wij deze demo zo persoonlijk mogelijk willen houden en alles uit de sessie willen halen, hanteren wij een maximaal aantal inschrijvingen. Wij adviseren je dan ook om je zo snel mogelijk in te schrijven, want vol is vol. 

Wat gaan we doen

2,5 uur inclusief pauzes

€250

begrijpen wat VR is

en eventueel met eigen

toepassingen komen

Om een beter beeld te schetsen bij wat Virtual Reality inhoudt en wat het voor teams kan betekenen gaan we het volgende doen:

  • We trappen de dag af door gezamenlijk met een spel te beginnen

  • Vervolgens stappen we over op een vergaderapplicatie waarin we de samenwerkingsmogelijkheden verkennen. Om onszelf wegwijs te maken in Virtual Reality zullen we oefenen met diverse tools die in de ruimte aanwezig zijn

  • Nadat we zijn warmgedraaid en weten hoe de tools werken zullen we een presentatie geven van overige toepassingen

  • Daarna gaan we aan de slag met 3D-objecten waarbij we ze zelf gaan maken en manipuleren. Er zal ook een mogelijkheid zijn om diverse 3D-objecten te bezoeken en van dichtbij te bewonderen

  • We sluiten de dag af met een reflectiemoment, waar we zowel plenair als een-op-een zullen terugblikken op hetgeen we gezien en gedaan hebben. Dit is ook het moment om te bespreken waar verschillende teamuitdagingen liggen en waar VR en Organize Reality bij kunnen helpen.

Maak je geen zorgen als je nog geen ervaring hebt. Wij trainen je van te voren en zorgen ervoor dat je op de dag van de demo helemaal met ons mee kan doen.

Deze demo is er voor iedereen die:

  • wil werken aan de teamspirit

  • toekomstbestendig wil worden

  • op zoek is naar effectieve samenwerkingsmiddelen